Best price, better world

Free shipping from € 20

Visit us in the heart of Amsterdam

Productpine impact

Cookies

Op deze pagina:

Productpine's cookies beleid

Productpine neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om je privacy te waarborgen handelt Productpine altijd in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dit document geeft uitleg over het privacybeleid dat Productpine voert. Productpine raadt je dan ook aan dit privacybeleid aandachtig te lezen. De bepalingen in dit privacybeleid zijn van toepassing op de (persoons)gegevens van gebruikers van Productpine. Deze (persoons)gegevens worden door Productpine verwerkt in het kader van de gesloten Overeenkomst met de gebruiker. Door gebruik te maken van de website van Productpine (hierna: "website") geef jij aan het onderstaande beleid te hebben gelezen. Alle met een hoofdletter geschreven woorden zijn gedefinieerd in de Gebruiksvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden van Productpine.

Cookies voorkeuren

Type cookies op onze website:

Type cookiesDoel
Doel:Passen onze Website, app, advertenties en communicatie aan op jouw interesses.
Passen onze Website, app, advertenties en communicatie aan op jouw interesses.
Doel:Je krijgt willekeurige ads te zien.
Je krijgt willekeurige ads te zien.

Over cookies

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een Website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die Productpine gebruikt zijn alleen technische en functionele cookies



Daarnaast gebruikt Productpine analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de Website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de Website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. We kunnen dit ook gebruiken om onze Website te optimaliseren


Wie verwerken jouw gegevens?
Productpine wil graag duidelijkheid hebben over de manier waarop zij met jouw persoonsgegevens omgaat. Dit privacybeleid draagt hieraan bij. Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Productpine en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.


Welke verschillende cookies gebruiken we?
Functionele, of noodzakelijke cookies zorgen ervoor dat onze webshop correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten als het plaatsen van een artikel in je winkelwagen of het afrekenen van je bestelling.



Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over hoe onze webwinkel wordt gebruikt en of (en op welke manier) onze communicatie wordt gelezen. Door dit te meten kunnen we onze winkel en communicatie blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.

Wij plaatsen marketingcookies op onze webwinkel. Ook derde partijen kunnen marketingcookies op onze webwinkel plaatsen. We plaatsen ook marketingcookies op websites van derden. kunnen we de informatie uit deze marketingcookies combineren. Dit doen wij zodat wij u op basis van uw online surf-, zoek- en koopgedrag de meest relevante aanbiedingen kunnen doen. Met deze marketing cookies houden we ook bij welke advertenties je hebt gezien. Ook kunnen we je herkennen als je door de webshop klikt vanuit een e-mailbericht of pushmelding van productpine.com. Verder kunnen we met jouw toestemming onze communicatie persoonlijker en relevanter voor je maken.


Hoe reset ik mijn cookiegegevens?
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@productpine.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit is ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Productpine wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.



Je kan je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Nog wat meer informatie nodig?
Receive €10 discount
Shop at Productpine and contribute to a better world without paying extra.
*For the weekly newsletter